Termeni si conditii de utilizare

Daca identificati materiale pe site-ul drumetiimontane.ro care incalca drepturile de copyright sau de orice alt tip va rugam sa ne contactati.
 
NOTA: Continutul acestui site este o contributie voluntara si trebuie folosite doar la nivel orientativ. Asociatia Drumetii Montane nu raspunde de continutul adaugat pe acest site, fiind un site unde orice persoana poate adauga continut. Fiecare articol, poza, eveniment etc de pe acest site trebuie sa aiba sursa de unde a fost copiat, in caz contrar autorul se face raspunzator de publicarea articolului.
 
Utilizarea informatiilor publicate pe Portalul Drumetiilor Montane:
Facem toate eforturile ca informatiile oferite pe acest site sa fie actuale si corecte, dar din cauza volumului ridicat de munca si din lipsa bibliografiei de pe piata exista probabilitatea ca o parte din informatii sa nu fie exacte. Ne cerem scuze pentru aceste evenimente neplacute.
Asociatia Drumetii Montane nu poate fi trasa la raspundere in niciun caz, sub nicio forma, pentru folosirea informatiilor aflate pe pagina web.
 
Inainte de a pleca la drum, va rugam sa va informati despre traseul / zona pe care doriti sa o strabateti/traversa, dupa cum bine stiti si dumneavoastra datele se pot schimba de la o zi la alta. Practicantii de spoturi precum drumetia montana, escalada si ai altor spoturi conexe se pot expune diverselor pericole din cauza documentarii deficitare.
 
Proiectul Portalul Drumetiilor Montane nu poate fi facut responsabil, in niciun caz si sub nicio forma, pentru folosirea informatiilor detinute de paginile sale.
 

Confidentialitatea datelor personale

Calitatea de membru in cadrul acestui site implica introducerea unor date personale, va informam ca nu se vor divulga datele dumneavoastra personale unor terte persoane.

Conduita pe site

Va rugam sa manifestati bun simt si decenta atunci cand comentati articole deja existente sau adaugati articole. Abaterile pot fi sanctionate prin retragerea calitatii de membru, fara posibilitate de reinsriere. Administratorii siteului au dreptul de a lua orice decizie referitoare la acordarea sau revocarea calitatii de membru, aprobarea sau respingerea materialelor inscrise, si nu sunt obligati sa dea explicatii pentru o anumita decizie luata in acest sens.
 

Folosirea site-ului

Pentru a proteja informatiile de pe site administratorii au implementat un sistem de protectie, care  va avertiza si  va interzice, in mod automat, accesul de la o anumita adresa IP sau clasa de adrese IP, in cazul in care incalcati una din regulile de mai jos:
- Informatiile noi adaugate pe site sa nu aiba caracter politic;
- Folosirea programelor gen download acceleratoare, wget, Teleport, WebZip, WebCopier, HTTrack, s.m.d;
- Incercarile de flood prin incarcari repetate si rapide ale unei pagini sau set de pagini;
- Utilizarea unor nume de cont sau utilizator false, ofensatoare, pornografice, politice;
- Folosirea limbajului tip IRC (k, tz, sh)
- Folosirea expresiilor considerate deplasate sau obscene in orice continut care apare pe site, agresarea verbala sau hartuirea celorlalti membri.
 
Incalcarea acestor reguli poate atrage dupa sine stergerea/blocarea contului si a tuturor materialelor contului, posibil fara avertizare prealabila.
 
Membrii sunt responsabili in totalitate pentru forma, continutul si dreptul de autor asupra postarilor de orice fel; Portalul isi declina orice responsabilitate in acest sens
 
Prezentul regulament poate fi modificat fara instiintare in prealabil.